søndag 17. juli 2011

Hverdagsglimt

Opprinnelig publisert av Inger 11. mars 2010 på "Kevins blogg".


Det fine med kamera på telefonen, er at man får fanget en del øyeblikk fra hverdagen som ellers ikke ville blitt fotografert. Så får man heller bare tåle at bildekvaliteten er som den er. Her er noen glimt fra hva vi har drivi med den siste uka.

Bilvaskskrekk

Hadde med Kevin i bilen, da jeg kom på at det var på tide med en bilvask, så kjørte innom en maskin. Burde kanskje tenkt på at kjøtern som er redd for støvsugere, kom til å være litt skeptisk til å befinne seg inni en gigantisk vaskemaskin.. Han hoppa fram og tilbake, snuste på ruta og var generelt ganske forskremt, før han slo seg til ro og innså at han nok kom til å overleve dette også.


Øver på løsgang

Altså å gå løs. Vi trener på å få Kevin til å gå løs rundt huset. Han har en tendens til å stikke av og løpe seg ei runde i nabolaget. Og selv om han blir flinkere og flinkere til å komme på innkalling, tar vi ikke sjansen på at han skal bli påkjørt på disse rundene sine. Dermed er treninga i gang. Hittil har vi sørget for å holde på begge to, sånn at den ene kan stå vakt i innkjørselen ut mot veien. Jeg har også trena aleine, ved å ha ei langline kobla til som henger løst etter, sånn at jeg lettere får tak i'n hvis han prøver å stikke. Syns det gikk veldig bra og bestemte meg for å koble den litt av. Kjøtern hørte "klikk" fra lenka og stakk. Og treninga fortsetter..


Kos

Gjerne på fanget til eier, med pute under hodet..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar