mandag 14. februar 2011

Sykkel og springer og gjess og elv og vann og...

Første gang publisert av Bjørnar 29. april 2008, på bloggen "Livet med hund"

I og med at Inger har kveldsvakter denne uka tenkte vi at vi hadde en god mulighet til å få syklet litt disse dagene. "Dette er jo en god sjanse til å kjøre inn både sykkelformen og bikkja" tenkte vi. Vel.
Her er turen. Sirkelen er startstedet, krysset det som skulle bli punktet hvor det var på tide å snu.
For ved krysset var det gjess. De var ikke mer enn to, de sto pent for seg selv ved siden av stien, men det holder i massevis. Kevin, som løper ved sykkelens høyre side, finner det for godt å krysse forran sykkelen hvorpå springerens sikkerhetsinnretning løser ut. Kevin var trolig i bakken kun to-tre ganger før han lå på svøm i elva. Heldigvis innså også han at det å svømmende jakte gjess er forholdsvis håpløst, så etter noen meter pekte snuta i retning land igjen. Ikke kan det ha vært altfor varmt i vannet heller forøvrig.
Så da var det klart for Kevin-fiske. Inger tok oppgaven.



Nå, litt over en halv time seinere, er bikkja fremdeles søkkvåt. Ingers sykkel er litt medtatt, springeren sitter ikke lenger i nærheten av der den skulle, men bikkja er like hel og ligger til tørk.
Når jeg drister meg til å forsøke dette igjen er svært usikkert. At det IKKE blir med det aller første er imidlertid HELT sikkert..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar